Nieuws-Pers-Onderzoek En Speciale onderwerpen.
Nieuws van B5TV
Bekijk ook de Filmkelder meer dan 1000 films.
Grootste scheeplift in Europa die is in Strépy-Thieu in Wallonie (B) De schepen varen er in en gaan met de lift naar boven om hun weg te kunnen vervolgen.Deze installatie is een uniek gebeuren en heeft een wereld bekendheid gekregen. De zwaarste schepen worden gelift.
Waarom zijn er zoveel files en opstoppingen in België? Nou als je zo’n plek tegenkomt ben je wel een halfuurtje zoet om het te ontcijferen.
Een Satanisch altaar. De locatie wordt niet bekend gemaakt in Wallonië. Maar op deze plaats heeft Marc Dutroux geofferd!! Linker foto: De stoel van de priesteres en rechts het altaar. Is wel even een vreemde gewaarwording als je zoiets tegen komt en je gaat denken wat zich hier allemaal heeft afgespeeld. De Kring was voor plm. 70 personen!Ja daar wordt je niet vrolijk van.
© Baraq5tv.nl
© Baraq5tv.nl
© Baraq5tv.nl
© Baraq5tv.nl
© Baraq5tv.nl
© Baraq5tv.nl
© B5TV-Pers
© B5TV-Pers
© B5TV-Pers
Ons gereedschap. Pers-Nieuws-Rariteiten.
B5TV ©
B5TV Pers en Nieuws. Wij zijn altijd op zoek naar nieuws en rariteiten. Weet je iets wat apart en leuk is? Of heb je een tip? Laat het ons weten via een email.
Persfoto’s B5TV © Copyright-Auteursrechten. Verzorgingshuis Ter Schorre Terneuzen Zeeland Complex is gesloopt. 2019
©
©
©
©
©
©
©
©
©
Leuk !
We zijn altijd op zoek naar heel aparte nieuws onderwerpen.
Het kerkhof van Gemeente Hulst in Zeeuws Vlaanderen is al meer dan tientallen jaren een puinhoop. Meerdere Pers en Media hebben er al aandacht aan besteed maar het is gewoon blijven liggen. Nu in 2019 schijnt er een begin gemaakt te zijn met herstel maar wordt het ook gedaan dat het kerkhof er weer een beetje acceptabel uit gaat zien? B5TV houd u op de hoogte! Bekijk de filmpjes. https://youtu.be/5VBhBvTVw2k https://youtu.be/Wc7_i_ZGW44 Baraq5TV - B5TV Gemeente Hulst in Zeeuws Vlaanderen het kerkhof in Hulst wat niet geaccepteerd kan worden ook op Dailymotion.https://www.dailymotion.com/video/x6vt79v Foto Report B5tv
© B5tv
© B5tv
© B5tv
© B5tv
© B5tv
© B5tv
© B5tv
Enkele dingen zijn aangepakt op het kerkhof maar het grootste gedeelte ligt er nog steeds beroerd bij. Al plm. 15 jaar is het een bende op het kerkhof en er is meerdere malen op geattendeerd door Pers en Media. Maar tot op de dag van vandaag gebeurd er bitter weinig. Onze Persfotograaf houdt het in de gaten.
Opname 24-11-2019

Pers-Media

Redactie Nieuws? Rariteiten? Neem contact op met de redactie.

Pers-Media

Iets te melden? Neem contact op met de redactie van de Pers
© Copyright-Auteursrechten B5TV Pers All Rights Reserved.
Pers-Media Weet je iets? Misstanden? Of wat dan ook? Neem contact op! Fotografie Tips? Geef ze door onze persfotografen gaan er naar toe!
Iets te melden? Neem contact op met de onderzoek redactie van Baraq5TV. B5 TV Pers onderzoek redactie
©