BARAQ 5 TV
© Copyright Auteursrechten BARAQ 5 TV All Rights Reserved

Blog

Nieuwtjes en van alles wat er met BARAQ 5 TV te maken heeft komt hier op de Blog pagina. Heb je een tip of een vraag kan je een email sturen en krijg je antwoord. Dat is de taak van Baraqje en dat vindt die leuk, houd hem ook rustig ! BARAQ 5 TV Films, Documentaires Online Televisie Radio onderwerpen. Mee werken? Ben je bekend met: Camera (film en Foto) Reportages, Interviews, etc.etc. Neem eens contact op ! Nieuw Baraq 5 Film Kelder meer dan 1000 films Snuffelen maar. Samenwerking tussen verschillende filmhuizen en Baraq 5 TV is een feit! Paranormaal Radio is de lucht in gegaan. Samenwerking met The Ghosthunter is een feit ! Heel veel films te zien. En hiermee is er een gigantische film- video website ontstaan die we de Film Kelder noemen. Veel kijk en luister plezier. Adverteren? Doen ! Help ons mee met Radio en Televisie. Hoe meer helpers des te groter het succes van slagen! Baraq 5 Radio en Televisie Film Productie Interviews, TV Formats, weekend 14-07-2018 Redactie is druk bezig de laatste hand te leggen aan de websites om de nieuwe Baraq 5 TV te presenteren op internet. Met als topper de Film Kelder. Meer dan 1000 films online! Veel plezier!

Zaterdag 6-5-2018

Druk bij de redactie 8 websites gebouwd welke nu onder constructie staan. We zijn nog steeds druk bezig om medewerkers te zoeken. Nog even dit, heb je totaal geen verstand hoe een Radio en TV werkt reageer dan niet ! Er zijn nieuwe programma’s bedacht en TV formats zijn klaar. Bakken en Braden alles gaat mis ! Mysterie Adventures mysterieuze verhalen en onderwerpen. De Radio studio’s zijn actief en de eerste opnames zijn Radio klaar gemaakt Deze komt binnenkort online Wil je Radio doen neem even contact op met de redactie. contact Het programma bakken en braden, ziet er nu nog goed uit ! Maar niet lang meer. we houden je op de hoogte. Baraq 5 TV is nog in de opbouw van het Televisie Channel. Mee helpen? Neem contact op. Films zijn te zien op YouTube, Vimeo, Dailymotion, Radio op Sound Cloud. Wil je materiaal terug zien dat kan op Baraq 5 TV neem contact op.
    

    Onze Baraqje doet de vragen.

Alle nieuwtjes en veranderingen vindt je hier op het Blog. Samenwerking is een feit ! Filmhuizen, Producenten werken nu samen met Baraq5 TV Onze Televisie website krijgt nu de aandacht! Wil je mee helpen laat het weten! Televisie en Radio kom mee helpen. The Ghosthunter doet ook mee !!!!  Super !
BLOG
          Van de Redactie’s
Welkom op het BLOG van de redacties Alle nieuwjes komen hier !
The Ghosthunter doet ook mee !
Alle websites van Baraq5 TV zijn bijgewerkt! Nieuwe film en fotografie op YouTube gezet. Pagina’s aangepast of geheel vernieuwd. Mocht je iets tegen komen wat niet klopt laat het even weten daar zijn we dankbaar voor. Maar nog niet klaar we gaan weer verder met de opbouw.  tot ziens de redacties
Pagina’s van Baraq5tv zijn het best te bekijken op Comp of Tablet. September 2018 komt er nieuws! Hou het in de gaten het BLOG.